1 - Pollastre
1 - Ceba
1 - Pebrot verd italià
1 - Cap d'alls
4 - Tomàquets madurs
100 gr - Cansalada de porc
4 cors - Carxofes
240 g - Arròs bomba
10 cl - Vi ranci
100 gr - Ceps secs
Preparació:
Elaboració del brou:
Desosseu el pollastre i reserveu les cuixes i el pit.
Doneu color a la carcassa en una olla i incorporeu-hi totes les verdures
excepte les carxofes.
Ho sofregiu fins que es caramel·litzi bé, i a
continuació, ho desglaceu amb el vi ranci, tot deixant evaporar l'alcohol.
Acte seguit, mulleu-ho amb aigua freda fins a cobrir-ho i
deixeu que bulli a foc lent durant vint minuts. Deixeu-ho
infusionar durant dues hores. Ho coleu i reserveu.
Elaboració de l'arròs:
En una paella sofregiu el pit i les cuixes prèviament
trossejats, juntament amb la cansalada de porc, fins que afagin color.
Afegiu-hi 50 grams de pebre verd, dos grans d'all, quatre
cors de carxofes i els ceps, i sofregiu-ho fins a rostir.
Decanteu l'excés de greix, mulleu-ho amb un got de vi
ranci fins evaporar l'alcohol.
A continuació, nacreu l'arròs i mulleu-ho amb 960 grams
de brou de la preparació anterior, prèviament escalfat.
Saleu-lo i el deixeu bullir durant deu minuts, i els vuit
restants acabeu la cocció al forn perquè agafi un bonic color daurat.
Sarai Tengo Azor
Restaurant Can Major
telf: 935680280
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada